Taal: Nederlands
CoronaMelder
Logo CoronaMelder app

Colofon

De CoronaMelder-app is ontwikkeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met het RIVM en de landelijke GGD’en. De app had niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van tientallen experts, ervaringsdeskundigen en een grote open source community van burgers die heeft meegekeken en getest tijdens de ontwikkeling. Er is alles aan gedaan om te zorgen voor een privacyvriendelijke, veilige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke app die helpt corona onder controle te krijgen en houden.

Broncode

De broncode van de app en de achterliggende systemen zijn volledig openbaar. Je kunt alle code terugvinden op GitHub. Zo is de precieze werking van de app controleerbaar, en helpen de vele ogen bij het opsporen van eventuele kwetsbaarheden.

Bijdragen

Naast de auteurs van de diverse open source, 3rd party bibliotheken hebben we bijdragen ontvangen van heel veel andere mensen.

Applicatie licenties, Condities en Disclaimers applicatie

Deze licenties, voorwaarden en disclaimers vormen een integraal onderdeel van zowel de iOS- en Android distributie als de mobiele applicatie.

Backend licenties, Condities en Disclaimers

Melden van kwetsbaarheden

Ontdek je een zwakke plek of kwetsbaarheid op de CoronaMelder-app of op deze website? Dat willen we graag weten. Meld de kwetsbaarheid via security@coronamelder.nl, dan bekijken wij het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.