Colofon

De CoronaMelder-app is ontwikkeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met het RIVM en de landelijke GGD’en. De app had niet tot stand kunnen komen zonder de hulp van tientallen experts, ervaringsdeskundigen en een grote open source community van burgers die heeft meegekeken en getest tijdens de ontwikkeling. Er is alles aan gedaan om te zorgen voor een privacyvriendelijke, veilige, toegankelijke en gebruiksvriendelijke app die helpt corona onder controle te krijgen en houden.

Broncode

De broncode van de app en de achterliggende systemen zijn volledig openbaar. Je kunt alle code terugvinden op GitHub. Zo is de precieze werking van de app controleerbaar, en helpen de vele ogen bij het opsporen van eventuele kwetsbaarheden.

Bijdragen

Licenties, Condities en Disclaimers applicatie

Deze licenties, condities en disclaimers maken integraal deel uit van respectievelijk de iOS en Android-distributie en de Mobile Applicatie.

Licenties, Condities en Disclaimers server

Melden van kwetsbaarheden

Ontdek je een zwakke plek of kwetsbaarheid op de CoronaMelder-app of op deze website? Dat willen we graag weten. Meld de kwetsbaarheid via security@coronamelder.nl, dan bekijken wij het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.